Albert Road

  • (handmade brick)
  • (concrete)
  • (oak)

This project provides a full width rear extension and whole house refurbishment to a property in North London. Located within the Stroud Green Conservation Area, the sensitive nature of the context was a starting point; Magri Williams carefully explored the form and materiality to establish a soft connection between the new and existing. 

View project

Roslyn Road

  • (handmade brick)
  • (clay)
  • (birch plywood)
  • (ash-white concrete)

The clients wanted to achieve a calm home and refuge from busy London life. Magri Williams designed and led the project for this rear extension, loft conversion and house refurbishment. 

View project

Reighton Road

  • (handmade brick)
  • (concrete)
  • (tadelakt)

Magri Williams worked alongside design studio Daytrip, to develop and convert a London terrace house in Hackney, into flats. The works included a full width rear extension, first floor terrace, whole house refurbishment and loft extension. The client wanted a clean and minimal aesthetic, that provided an original design yet was also sympathetic with the local Conservation area.

View project

De Beauvoir Road

  • (handmade brick)
  • (steel windows)
  • (douglas fir)
  • (terrazzo)

A full home refurbishment with ground floor extension taken from conception to completion, deliberately detailed in contemporary materials to complement the Victorian building.

View project

Hamilton Road

  • (blockwork)
  • (concrete)
  • (oak)

A rear extension and whole house refurbishment, the project extends a semi detached property in South London, to create a family home with sharp and industrial detailing.

View project